BASISVAARDIGHEDEN TOEGEPASTE STATISTIEK

Boek waarin de basisvaardigheden toegepaste statistiek voor het hoger onderwijs aan bod komen. Met deze opfris- en bijspijkercursus kunnen hbo-studenten het gewenste (instap)niveau voor het vak statistiek bereiken. Het boek is geschikt voor zelfstudie. Theorie wordt in verschillende onderdelen aangeboden, met veel oefenmogelijkheden bij elk onderdeel. Ook zijn er digitale toetsmogelijkheden (voor zowel beginniveau als voortgang) voor de student, die bij het boek horen.
Dit boek is een deel uit de serie Basisvaardigheden, ontwikkeld om deficiënties van studenten te verhelpen.

Bij het boek hoort een website waarmee het beginniveau en de voortgang kan worden getoetst. In de nieuwe editie zijn opmerkingen van docenten verwerkt.

Met de Campuz Card krijgt de student toegang tot de ondersteunende website www.basisvaardighedentoegepastestatistiek.noordhoff.nl . De student vindt daar instaptoetsen, vervolgtoetsen, oefenvragen en uitwerkingen van de opgaven. Voor de docent zijn er onder andere PowerPointsheets met figuren en tabellen uit het boek.

Bij dit boek kunnen docenten zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl. Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten. Ook zijn er extra, afgeschermde, toetsvragen beschikbaar waar studenten nog niet mee hebben kunnen oefenen. Toetsen kunnen geëxporteerd worden naar diverse formats.

Het boek is ook als e-book beschikbaar.


Titel informatie
Auteur

Reus, Gert-Jan; Buuren, Hans van

Uitgave

3e dr. - Groningen : Noordhoff Uitgevers, 2020

Collatie

220 p.

ISBN

9789001575281

Publicatiejaar

2020

Categorie├źn